Kedvelj minket a Facebookon!

SZŐRÖS MANCSOK

Amikor tombol a nyár, az autók ablakában megjelennek a lazán kirakott szőrös mancsok. Én nem tudom, nőtársaim, hogy vagytok vele, de szerintem egy jó erős és szőrős férfi alkar nagyon szexi tud lenni. Az az érzésem, hogy ezt a férfiak is jól tudják.

Vezetek a budapesti utcákon figyelve a közlekedésre és a szabályokra, amikor az előttem lévő autóból a sofőr, aki természetesen egy férfi, lazán kirakja a mancsát az ablakba. "Szó fennakad, hang bennakad" , meredek magam elé és nézem a szexi alkart minden előbbi gondolatomat teljesen elfeledve. Szerencsére hősünk hamar elkeveredik a város forgatagában, így újra tudok nyugodtan a vezetésre koncentrálni.

Hamarosan azonban egy újabb, magát menőnek gondoló férfi a piros lámpánál elém vág mindenfajta indexhasználat nélkül, egy egész sort megelőzve a záróvonalnál. Jár neki ez az elsőbbség, legalábbis valószínűleg úgy gondolja.

 

(Kép forrása) Ahogy épp elkezdem felvonni a szemöldökömet eme igazán szokásos, nem lovagias viselkedéséért, mit csinál a férfi egyed? Szexin és lazán kidobja a mancsát az ablakon ezzel fizetve nekem a neki egyáltalán nem járó elsőbbségért.

Haladok tovább az úton, de mire épp felocsúdnék ebből az izgalmas élményből, és vennék egy nagy levegőt, a szomszéd sávban nyílik az épp mellettem haladó autó ablaka:

szőrös mancs lazán ki, én pedig tátott szájjal nézem, és nem tudom levenni róla a szememet.

Most már, ha megelőz engem bárki, vagy „csak úgy” szabálytalanságot követ el, tudom, hogy egy laza mozdulattal hamarosan az alkarjával fog „menőzni”. Már meg sem lepődöm, sőt, kifejezetten várom.

 

(Kép forrása) Ha kicsit belegondolok, elég veszélyes így vezetni. Mit szólnátok, kedves urak, ha mondjuk, mi, nők úgy előzgetnénk, szabálytalankodnánk sokszor életveszélyesen, mint ti? Lazán kidobnánk egy szép testrészünket, például az egyik lábunkat az ablakon, mert annyira meleg van, az elsőbbség pedig „csak úgy” jár nekünk, nem a KRESZ adja. Ráadásul amúgy sem árt egy kis szellőztetés a testnek. „Menőzhetne” így minden nő az utakon. Hm? Csak néznétek tátott szájjal, pont, mint én most. Veszélyes dolog a vezetés.

https://www.youtube.com/watch?v=kv_ZhmPn6fk&feature=youtu.be